SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein

1 hodnocení
 
Akce Tip Efekt lupa
 

SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein,

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
205 Kč 110 Kč od 110 Kč    
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain,aroma
 

SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein

Sušená drůbeží jatra, upravená hydrolýzou ( štěpením ) na vysoce stravitelnou a dobře rozpustnou surovinu. Velmi atraktivní a cenově příznivá surovina do jakéhokoliv výrobku pro sportovní rybolov.
Vynikající proteinový atraktor pro ryby z drůbežích jater !

...

! Cenově dostupná surovina do jakýchkoliv směsí !


•Charakteristika: Tato surovina je proteinovým koncentrátem finančně méně náročným, než je jeho příbuzný výrobek a to Sušená játra enzymaticky natrávená. Svou účinností je však stejně dobrým atraktorem pro ryby, a má také celoroční využití. Je rozhodně nezbytnou přísadou do všech kvalitních výrobků. Ve vodě se postupně uvolňuje a vytváří výraznou pachovou stopu.

Není však tak rychlorozpustný ve studené vodě, jako enzymaticky natrávená játra. Proto se dobře hodí do vařených výrobků a jako surovina do směsí pro pozvolné vnadění. Játrový protein má béžovou barvu, je jemné konzistence s výrazným játrovým pachem, který při vyšší dávkování zvýrazní i celkový výrobek.
•Tip na použití: Tato proteinová směs by neměla chybět v žádném boilies, či peletě, a to od sladkých, přes kořeněné, až po masové a samozřejmostí jsou především rybí výrobky.
Doporučené dávkování je 8 - 17 %, tj. 80 - 170 g / kg suché směsi. Čím je směs slabší", tzn. že je v ní málo živočišných složek, tím dávejte víc tohoto proteinu. Játrový protein nelepí tak intenzivně, jako Enzymaticky natrávená játra, proto se ho může dát do výrobku více.

Skladování a spotřeba: Skladujte surovinu hermeticky uzavřenou v PVC obalech, v suchu, temnu a chladu do cca 18 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Spotřebujte max. do 12 měsíců od zakoupení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.