Sirup - JAHODA s meruňkou, 1 l za 89kč!!

1 hodnocení
 
Akce Tip Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem
89 Kč    
Kód produktu 32124
Značka Krmiva Konárovice
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain
 

Sirup - JAHODA s meruňkou, 1 l za 89kč!!

 

Vyrobeno z ovocných surovin, cukrů a výrazných atraktorů pro ryby !


•Charakteristika: Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Co do vůně je převažující základ prvního názvu ovocné přísady, + další vůně je jeho doplněk pro větší vnadící variabilitu. Tím se dosahuje velmi široké, zajímavé a neotřelé vůně i chuti. Přísady jsou přírodně identické a pocházejí z potravinářského průmyslu.

Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !
•Možnosti použití: Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout.

•Vydatnost a skladování: 1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 15-18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak do 8 °C - jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění, nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte ke vnadění, ryby kvašené výrobky zbožňují!

Hmotnost 1.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.