Rybí moučka - olihňová 1kg

1 hodnocení
 
Novinka Efekt lupa
 

Dokonale zvýrazní rybí pach u výrobků !

Dostupnost Skladem
295 Kč    
Kód produktu 34631
Značka Krmiva Hulín
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain,aroma
 
Unikátní Olihňová moučka se specifickým aroma mořských živočichů !
! Neředěná, tepelně neupravovaná, jemná struktura !
! Dokonale zvýrazní rybí pach u výrobků !
 
 
  • Obsahuje:  Protein - 80 %, Tuk - 6%, Popel - 9%, Vlhkost - 9 %.  
  • Charakteristika: Olihňová moučka je vysoce kvalitní, aromatická, jednodruhová moučka, vhodná do všech druhů výrobků určených pro ryby. Moučka se vyrábí z bezobratlých, mořských hlavonožců - Olihní. Má jemnou až středně hrubou strukturu a hutnou konzistenci. Proto ani po přidání většího objemu Olihňové moučky do výrobku se nestane, že by vám ve finále plaval, jako se to může stát např. u krevetové moučky

Moučka z olihní není tepelně upravená extruzí při vysokých teplotách, takže si ponechává původní chuťové vlastnosti i aroma. Moučka má výraznou, specifickou vůni po "mořských plodech" a hnědou barvu, s lehkým načervenalým nádechem.

  • Možnosti použití: Doporučuji dávat do výrobků cca 15 - 25 % . Oproti krevetové, nebo krilové moučce ani ve větším dávkování nezpůsobí plavání výrobku, což je její velkou předností! Dávkování ve směsích záleží ale na jejich složení a použitých surovinách. Čím více jiných rybích mouček, tím méně můžete dát olihňové moučky. Vynikající je i vzájemná kombinace Olihňové a Krilové moučky v poměru 2 : 1-2 ( krilová moučka je lehká, může u vyššího dávkování způsobit plavání výrobku ).

  • Skladování a spotřeba:  Olihňovou moučku uchovávejte suchu a šeru, v hermeticky uzavřenou v PVC sačku, nebo v dobře uzaviratelném vědru, při teplotě do cca 18 °C. Je silně aromatická a z prodyšných obalů je hodně cítit.
Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.