Red Halibut liquid - Tekuté Red Hallibut pelety 1l nebo 0,5l

Neohodnoceno
 
Akce Tip Efekt lupa
 
Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
210 Kč 125 Kč od 125 Kč    
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain,aroma
 

! ŠPIČKOVÁ PŘÍSADA DO VÝROBKŮ PRO RYBY !

! Koncentrovaná surovina s výrazným pachem i chutí rybího masa a červeného koření!

! Nerozpouští PVA !

 

  • Složení:  Zahuštěný rybí vývar - Herring liquid, tekutý Lososový protein, rozpustný protein LT 94, tekutý Krillový protein.Tekutá směs červeného koření Robin Red. Tekutý játrový protein. Amino komplex.
  • Charakteristika: Základem tekuté směsi Red Halibut liquid je varem zahuštěný vývar z rybího masa s přídavkem několika dalších rybích proteinů. Vše je navíc obohaceno unikátní směsí červeného koření vycházející ze známé směsi Robin Red a Amino komplexem. Je husté, polotekuté konzistence, černo červené barvy, se specifickou vůní rybiny a koření. Tato surovina má vysokou stravitelnost pro ryby a její základní suroviny jsou původně určeny jako jedny ze základních surovin pro výrobu Red Halibut pelet u fy. Coppens.

Red Halibut Liquid je bezvodý. Jde o přesycený roztok, proto nerozpouští PVA a je tak stabilizovaný - konzervovaný.

  • Tip na použití: Tato hustá, tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to vynikající přísada do boilies, pelet, krmítkovek, method mixů nebo i chytacích těst. Má vysoký vnadící efekt i při nízké koncentraci ve výrobku. Už při 5 - 8 % obsahu ve výrobku má značný vnadící účinek. Je to vynikající atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě díky koncentrovanému obsahu rybích surovin a koření. Red Halibut Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah.
  • Orientační dávkování: 5 – 15 % ( 50 – 150 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny, tím víc můžete přidat Fish Liquidu. Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, nebo těstu!
  • Skladování: Uchovávat v chladu a temnu, nejlépe do cca 18 °C! Takto vydrží min. 6 měsíců od nákupu. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: