OBALOVACÍ GEL 250 g

1 hodnocení
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

Novinka 2020. Vysoce přilnavý, pružný gel, obsahující koncentrované, snadno rozpustné ( hydrolyzované ) suroviny, se specifickým složením pro každý druh, který je shodný s danou řadou. Těsto velmi dobře přilne a drží na suchém boilies či peletě. Ve vodě se téměř nerozpouští, jen se vyluhovávají obsažené látky a suroviny, které velmi rychle zvyšují vnadící účinek nástrahy. Zároveň se i prodlužuje její doba rozpustnosti.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Varianta
139 Kč 125 Kč 120 Kč 129 Kč 129 Kč 125 Kč od 120 Kč    
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain,aroma
 

! Snadná aplikace a vynikající vnadící účinek i v chladnější vodě !

 

  • Charakteristika: Vnadící gely mají svou surovinovou podstatu v boilies dané příchuťové řady. Směs je však velmi jemná a obsahuje z velké části koncentrované, snadno rozpustné ( hydrolyzované ) suroviny. Tato směs je speciálně upravena tak, aby byla trvale elastická a velmi přilnavá k suchým povrchům. Vytváří tak tužší, pružný, tvárný a lepivý gel, který se snadno obaluje na boilies nebo peletu.
Gelové obalovací těsto je ve vodě soudržné, rosolovité konzistence, nerozpadá se a neolupuje se samovolně z nástrahy. Použitím Obalovacího gelu urychlíte a zesílíte vnadící efekt nástrahy a hlavně také prodloužíte její životnost (rozpad) ve vodě až na dvojnásobek. Účinnost však umí velmi výrazně zkrátit hojná přítomnost bílé ryby, což je třeba zohlednit při rybolovu.
  • Použití: Obalovacím gelem se obalují nástrahy ( boilies nebo pelety s dírkou ). Gely jsou účinné jak v chladnějším, tak i teplejším období, díky vysokému obsahu rozpustných látek a instantních surovin. 

Skladování a spotřeba:  Skladujte max. do 20 °C. Trvanlivost v dobře uzavřeném obalu při pokojové teplotě je cca 6 měsíců. Pozor! ...cizorodé látky ulpělé na gelu při jeho používání, mohou způsobit jeho brzké plesnivění. Spotřebujte nejlépe do konce rybolovné sezóny a další rok si kupte zase čerstvý.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.