Moučka Rybí - ZE SLADKOVODNÍCH RYB 1kg

Neohodnoceno
 
Akce Tip Efekt lupa
 

Jedinečná surovina z domácích zdrojů!

Přirozená chuť pro všechny druhy všežravých ryb !

! Vyrobeno v ČR  !

 

  • Charakteristika:  Jemně mletá rybí moučka, vhodná pro výrobky sportovního rybolovu. K výrobě byly použity celá těla plevelných druhů ryb a zbytky těl z velkých zpracoven ryb. Především jde o Karase stříbřitého, který zamořuje chovné, kaprové rybníky, kde se přemnožuje díky absenci přirozených nepřátel. Dále pak o zbytky těl kaprů po opracování - filetování.

Moučka je bez jakýchkoliv příměsí mořských ryb, soli a jiných druhů masových mouček. Vysoký podíl suroviny je ze svaloviny a vnitřností. Není nic přirozenějšího pro naše druhy všežravých ryb, než surovina pocházející z jejich přirozeného prostředí. Moučka má jemnou strukturu, červeno hnědou barvu a velmi jemnou, pro lidský čich až neznatelnou rybí vůni ( je to dáno technologií výroby ). Ryby však ve vodě pach této moučky dobře rozeznají - účinnost dlouhodobě odzkoušena.

  • Možnosti použití:  Moučka ze sladkovodních ryb je vhodná do všech druhů výrobků určených pro ryby. Doporučuji dávat do rybích směsí cca 30 - 40 % moučky. Do sladkých a kořeněných 10 - 25 %. Záleží jen na jejich dalším složení a použitých surovinách. 

Vzhledem k jejímu přirozenému, nekoncentrovanému obsahu živin, je možno dát i větší objem do výrobku, a to až 50 %. Pro svůj jemný pach rybiny je vhodná i jako přísada do sladkých směsí, protože nepřebije jejich původní vůni, ryba ji však přitom velmi dobře ve vodě ucítí. Sladkovodní moučka se nám velmi dobře osvědčila a máme dlouhodobě ověřenou její účinnost ve vodě.

  • Skladování a spotřeba: Skladujte v uzavřených PVC obalech, v suchu a chladu, do cca 18 °C a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců. Při skladování v chladu do 12 °C, do 10 měsíců.
Dostupnost Skladem
69 Kč    
Kód produktu 30813
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain
 

Jedinečná surovina z domácích zdrojů!

Přirozená chuť pro všechny druhy všežravých ryb !

! Vyrobeno v ČR  !

 

  • Charakteristika:  Jemně mletá rybí moučka, vhodná pro výrobky sportovního rybolovu. K výrobě byly použity celá těla plevelných druhů ryb a zbytky těl z velkých zpracoven ryb. Především jde o Karase stříbřitého, který zamořuje chovné, kaprové rybníky, kde se přemnožuje díky absenci přirozených nepřátel. Dále pak o zbytky těl kaprů po opracování - filetování.

Moučka je bez jakýchkoliv příměsí mořských ryb, soli a jiných druhů masových mouček. Vysoký podíl suroviny je ze svaloviny a vnitřností. Není nic přirozenějšího pro naše druhy všežravých ryb, než surovina pocházející z jejich přirozeného prostředí. Moučka má jemnou strukturu, červeno hnědou barvu a velmi jemnou, pro lidský čich až neznatelnou rybí vůni ( je to dáno technologií výroby ). Ryby však ve vodě pach této moučky dobře rozeznají - účinnost dlouhodobě odzkoušena.

  • Možnosti použití:  Moučka ze sladkovodních ryb je vhodná do všech druhů výrobků určených pro ryby. Doporučuji dávat do rybích směsí cca 30 - 40 % moučky. Do sladkých a kořeněných 10 - 25 %. Záleží jen na jejich dalším složení a použitých surovinách. 

Vzhledem k jejímu přirozenému, nekoncentrovanému obsahu živin, je možno dát i větší objem do výrobku, a to až 50 %. Pro svůj jemný pach rybiny je vhodná i jako přísada do sladkých směsí, protože nepřebije jejich původní vůni, ryba ji však přitom velmi dobře ve vodě ucítí. Sladkovodní moučka se nám velmi dobře osvědčila a máme dlouhodobě ověřenou její účinnost ve vodě.

  • Skladování a spotřeba: Skladujte v uzavřených PVC obalech, v suchu a chladu, do cca 18 °C a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců. Při skladování v chladu do 12 °C, do 10 měsíců.
Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.