Boostery - KRILL se ŠVESTKOU, 500 ml

Neohodnoceno
 
Akce Tip Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem
150 Kč    
Kód produktu 32130
Značka Krmiva Konárovice
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain
 

JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU, GAMMARUSU A MLÉČNÝCH PRODUKTŮ !

 

  • Charakteristika: Jde o bohatou směs silných, rozpustných surovin, které mají na ryby ověřený účinek, ať už jako krmná surovina, či atraktor. Nefiltrováno, veškeré suroviny jsou v boosteru obsaženy v původní formě! Je to vynikající směs pro posílení a urychlení vnadícího efektu u boilies řady Krill se švestkou. Částečky rybích surovin ve vodě vytvoří intenzivní, vonný zákal, který se rozprostře okolo nástrahy a je pozvolna pohybem vody unášen do okolí. Booster má tmavě zelono namodralou barvu, s vůní po mořských plodech a spozadím švestky. Vše je přírodního charakteru !  
  • Tip na použití: Vynikající jako pachový a chuťový posilovač naší řady Krilil se švestkou. Ale dá se použít i na jiné výrobky s obsahem rybích a masových surovin, např.  pelety, granule, nebo boilies. Prolejte výrobky v sáčku, či vědru boosterem a šetrně protřepejte, nechte je v macerátu ležet s občasným protřepáním, až do doby chytání, alespoň však 6 hodin. Mohou v něm být ale mnohem déle, booster neobsahuje vodu a nerozpouští je.

Před použitím důkladně protřepat!

  • Dávkování :  Doporučujeme na 10 kg výrobku 0,5 – 1 litr boosteru, dle savosti a požadované intenzity namočení. Možno zasypat práškovým dipem , nebo jemnou rybí moučkou, na zvýraznění účinku ve vodě.
  • Skladování a spotřeba: Skladovat nejlépe při teplotě do 15 °C, nebo alespoň v nevytápěné místnosti ( sklep, garáž, aj. ). Doporučuji spotřebovat do konce rybolovné sezóny. Nebo cca do 10 měsíců od zakoupení.

Pokud vám booster začne náhodou kvasit, nevyhazujte jej, ale co nejdřív spotřebujte např. do krmítkovky, methodů, atd. Pro kapra a většinu ryb jsou kvašené suroviny atraktivnější, než-li čerstvé.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.